SALİHLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU VE MECLİS ÜYELERİ BAŞKENT ANKARA'DA
SALİHLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU VE MECLİS ÜYELERİ BAŞKENT ANKARA'DA

Salihli Ticaret Borsamız yetkilileri seçimler sonrasında tüm meclis üyeleriyle birlikte Ankara’daki yoğun programları dâhilinde ilk ziyaretlerine Anıtkabir’i ziyaret ederek başladılar.

Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Osman Kurt, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yazgan, Yönetim Kurulu Üyeleri H. Hüseyin Leblebici, Armağan Karaman ve Kahraman Karanfil, Meclis Üyeleri Mevlüt Özer, Hüsamettin Aladağ, İbrahim Kesici, Serdar Şenkal, Eşref Arı, Hasan Hüseyin Akkaya ve Genel Sekreter Turan Yalçın Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

Başkan Aksoy, ziyaret sırasında şu ifadeleri vurguladı;  

“Salihli Ticaret Borsası yöneticileri olarak, devletimizin kurucu ilkelerine ve hedeflerine bağlılığımızı, aziz hatıralarına saygımızı, atamıza ve tüm gazilerimize, şehitlerimize şükran duygularımızı vurgulayabilmek adına atamızın huzurundayız. Türk özel sektörü olarak ekonomik kalkınmanın asıl aktörleri olduğumuzun bilinci içerisinde daha fazla üretim, daha fazla yatırım, daha fazla istihdam için var gücümüzle çalışmaktayız. Dünya ekonomisine yön veren ülkelerin, ekonomileri en güçlü ülkeler olduğunun bilincindeyiz. O nedenle TOBB camiası yetkilileri olarak üzerimizde büyük bir görev ve sorumluluk mevcuttur. Bütün gayretimiz bu görevi layıkıyla yapabilmek içindir. Salihli Ticaret Borsamız adına Cumhuriyetimizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde başta Atatürk olmak üzere emeği geçen herkesi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi

Salihli Ticaret Borsası yetkilileri Başkent Ankara’daki anıtkabir ziyaretinden sonra TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Salihli Ticaret Borsamız heyetine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Salihli Ticaret Borsası’nı Ankara’da görmekten dolayı çok memnun olduğunu belirten Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yetiş Aksoy ve ekibine, Salihli’nin gelişmesi için göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hisarcıklıoğlu, “Öncelikle yeni dönemin hepinize hayırlı olması diliyorum. İnşallah yeni dönemde de Yetiş Başkan ve siz değerli arkadaşlarımız ile uyumlu çalışmalarımız devam edecektir. Ben tekrardan yeni dönemin hepinize hayırlı olmasını diliyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başkan Aksoy, Yetiş Aksoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimlerimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bizim seçim süreci gayet normal geçti. Tek adaydık. Herhangi bir sorun yaşamadık. Tüm Türkiye’ye TOBB camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bugün hem Rifat Beyi Yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte ziyaret etmek istedik hem de Rifat Beyle ekonomiden konuştuk. Sağ olsun bizleri çok iyi karşıladı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizlerle ilgilendi. Dertlerimizi dinledi. Sağ olsun var olsun. Mayıs ayında da inşallah tekrar Rifat Başkanımızı yerinde görmek istiyoruz. Elimizden ne geliyorsa Rifat Başkanımızın tekrar koltuğuna oturması için çabalamak, çalışmak için varız.” dedi.

Ziyaretin ardından Salihli Ticaret Borsası heyeti, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ilçemizde yetiştirilen Çekirdeksiz Kuru üzüm, zeytin ve zeytinyağı, badem ve cevizinin yer aldığı hediyeleri takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.