MANAVGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI (MATSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEYDİ TAHSİN GÜNGÖR, SALİHLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YETİŞ AKSOY'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy'u Makamında Ziyaret Etti. Başkan Güngör, yapılan seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, Başkanımız Aksoy ve ekibine görevinde başarılarının devamın diledi. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Başkan Aksoy, Sayın Seydi Tahsin Güngör'e teşekkür etti.