SALİHLİ LOKANTACILAR VE GAZİNOCULAR ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI AHMET TEKİN VE EKİBİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası seçimlerinde Başkan adayı olan Ahmet Tekin ve ekibi Salihli Ticaret Borsamızı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mevlüt Özer, Tekin ve ekibini borsa hizmet binasında karşıladılar.
Öncelikle ekibini ve kendisini tanıtan Ahmet Tekin, borsamız yönetimine yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası seçimlerinin hem ilçemiz hem de esnafımız için hayırlı olmasını dileyen Başkan Aksoy, Ahmet Tekin ve ekibine de çıkmış oldukları yolda başarılar diledi.