S.S. SALİHLİ KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ
S.S. SALİHLİ KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Salihli Ticaret Borsamızı ziyaret etti. Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Kooperatif yetkililerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Armağan Karaman ve genel sekreter Turan Yalçın hazır bulundu.

Salihli Belediyesi ortaklığında kurulan S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Yasemin Ademoğlu ve ekibi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri, verimli ovalarında yetişen Çekirdeksiz Kuru Üzümü, Asma Yaprağı, Zeytini Ve Zeytin Yağı, Bademi, Kirazı, Eriği ve daha birçok tarım ürünleriyle adından söz ettiren Salihli’mizi tanıtmak için kadın girişimcilerimize gereken desteği vermekten mutluluk duyarız, dedi. Üreterek hem Salihli’mize hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan üretici kadınlara çalışmalarında başarılar diledi.