TMO GENEL BAŞKANI SAYIN AHMET GÜRDAL'DAN BORSAMIZA ZİYARET
TMO GENEL BAŞKANI SAYIN AHMET GÜRDAL'DAN BORSAMIZA ZİYARET

TMO Genel Müdürü Sayın Ahmet Gürdal ekibi ile birlikte Salihli Ticaret Borsamızı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Manisa Ajans Müdürü Birol Güleç, TMO yetkilileri, İl Tarım Müdürü Metin Öztürk, Salihli İlçe Tarım Müdürü Ali Demir, Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Denizbank Salihli Çiftçi Evi Şubesi Müdürü Erkan Başocak katılım gösterdi. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Alım ve Muhafaza Dairesi Başkanı Gökhan Gürbüz ve TMO yetkilileri Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Alım ve Muhafaza Dairesi Başkanı Gökhan Gürbüz ve TMO yetkilileri

Gerçekleşen ziyaretten memnuniyeti vurgulayan Başkan Aksoy, TMO’nun alım yapması piyasaya da denge unsuru oluşturarak Çekirdeksiz Kuru Üzümde fiyat istikrarına olumlu etki etmektedir. Üreticilerimizin bir yıl boyunca vermiş oldukları emeklerinin karşılığını alabilmeleri için gereken her desteği veren başta Tarım Bakanımız Sayın Bekir Pakdemir’liye, TMO Genel Müdürü Sayın Ahmet Gürdal ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Başkan Aksoy, TMO Genel Müdürü Sayın Gürdal’a Bölgemizde yetiştirilen Çekirdeksiz üzümü hediye olarak sundu.

18 farklı noktada alım yaptıklarını vurgulayan TMO Genel Müdürü Sayın Ahmet Gürdal, Bakanımızın kararıyla en az 50 bin ton üzüm alacaklarını şimdiye kadar 10 bin tona yakın aldıklarını ifade etti. Üreticimizin yararına çalışan tüm kurum ve çalışanlarına bizlerde teşekkür ediyoruz dedi.