SALİHLİ TİCARET BORSAMIZ KULA VE SELENDİ ÜYELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Salihli Ticaret Borsası, Kula Kartal Restaurantta düzenlediği iftar yemeğinde Kula ve Selendi'deki üyeleri ile bir araya geldi. İftar yemeğinde Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Leblebici, Armağan Karaman, Meclis Üyeleri ve Kula ve Selendi’deki borsa üyeleri hazır bulundu.

“Birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumdur.”

Salihli Ticaret Borsasının geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine katılımın yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Başkan Aksoy; “Birlik ve beraberliğimize vesile olan 11 ayın sultanı ramazan ayının bizleri bir araya getirdiği birlik ve beraberliğimize sebep olduğu ortadadır. Bu birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumdur.” dedi.  Bu birlik ve beraberliğin kendilerini daha da başarılı kılacağına inanmakla birlikte yenilikleri de beraberinde getirdiğini ifade etti ve üyelerine teşekkür etti. İftar yemeğinin sonunda Borsa yöneticileri üyeler ile sohbet edildi.