SALİHLİ TİCARET BORSAMIZIN HER YIL GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ İFTAR YEMEĞİ GELENEĞİNİ BU YILDA GERÇEKLEŞTİRDİK

Tüccarlar Sitesi’ndeki hizmet binası önünde gerçekleştirilen iftar yemeğine ise protokol üyeleri ve davetliler büyük ilgi gösterdi. Borsa Başkanı Yetiş Aksoy ve yönetimi kurulu üyeleri, davetlileri tek tek karşılarken, geleneksel iftar yemeğine ise Kaymakam Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı M. Hilmi ALAN, , İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Belediye Başkan Yardımcılar, esnaf odası başkanları, siyasi parti temsilcileri, gaziler, ilçenin önde gelen isimleri ve davetliler katıldı.

“Birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumdur.”

Borsa Başkanımız Aksoy; “Kardeşlik ve hoşgörü ayı olan mübarek ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenlemekten son derece mutluyuz. Birlik ve beraberliğimize vesile olan 11 ayın sultanı ramazan ayının bizleri bir araya getirdiği birlik ve beraberliğimize sebep olduğu ortadadır. Bu birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumdur.” dedi.