Salihli Ticaret Borsası Yetkilileri, İlçemiz Mülki Amirleriyle Bir Araya Geldi
Salihli Ticaret Borsası Yetkilileri, İlçemiz Mülki Amirleriyle Bir Araya Geldi

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy ve Meclis Üyelerimiz, İlçemiz Mülki Amirleriyle Bir Araya Geldi

Borsamızın organize ettiği yemeğe İlçemiz Kaymakamı Levent Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Hilmi Avan, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selçuk Civan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Salihli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç, İlçemiz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Gürsoy İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Torun ve Tuğrul Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tuğrul katıldı.
Karşılıklı fikir alışverişlerinin olduğu akşam yemeğinde Salihlimizin Mülki Amirleri ile bir araya geldiğinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy; "Bu tür toplantıların birlikteliği sağlamak, ortak hareket etme bilincini geliştirmek için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum." diyerek herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.