Pakdemirli Salihli'de Manisa Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı'na katıldı

Pakdemirli Salihli'de Manisa Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Melih Yazgan Ve Yönetim Kur. Üyemiz Armağan Karaman Bakan Pakdemirli'yi karşılama heyetinde ve yapmış olduğu ziyaretlerinde yer aldılar. Bakan Pakdemirli'nin Salihli Ziraat Odası ile başlayan Salihli programında Pakdemirli, ilçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Zafer Keskiner Tiyatro Salonuna geçen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Muhtarların, Birlik ve Kooperatif Başkanlarının, Çiftçilerin, Üreticilerin ve Sektör Temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği Manisa Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantı da Bakan Pakdemirliye Manisa Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Manisa milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal ve Uğur Aydemir ile kent protokolü eşlik etti. Salihlideki son ziyaret yeri olan Tuğrul Tarım Ürünleri A.Ş'yi ziyaret ederek başarılarının devamını diledi.

Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı’nda Dr. Bekir Pakdemirli, Manisa ve Salihli'de yapılacak yatırım ve projeler ile ilgili bilgiler verdi.