BORSAMIZ OVA KÜME EVLERİ İLKÖĞRETİM OKULUNA FOTOKOPİ MAKİNESİ BAĞIŞLADI.
BORSAMIZ OVA KÜME EVLERİ İLKÖĞRETİM OKULUNA FOTOKOPİ MAKİNESİ BAĞIŞLADI.

    Manisa Valiliği tarafından eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla başlatılan Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi kapsamında Salihli Ticaret Borsamız ile Ova Küme Evleri İlköğretim Okulu arasında imzalanan protokol kapsamında okula fotokopi makinası bağışında bulundu.
    Ticaret Borsamızın Yönetim Kurulu üyesi Adnan Devecier ile Genel Sekreterimiz Turan Yalçın, okulun fotokopi makinesine ihtiyacı olduğunu öğrenince bu ihtiyacı gidererek öğrencilerin mağdur olmasını engellemek istediklerini söylediler. Ayrıca okul ve kurum arası birlikteliği sağlamak, kurum tarafından imkanlar ölçüsünde kardeş okulun maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapacaklarını söyleyerek kardeş okulları ile sürekli diyalog içinde olacaklarını belirttiler.
    Okul Müdürü Rıdvan Toprak ise destekleri için Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
    Okul Aile Birliği Başkanı Kenan Turan, Salihli Ticaret Borsasının bu desteğiyle öğrencileri büyük bir yükten kurtardığını söyleyerek; “Okulumuzun eksiklerinin giderilmesi konusunda her zaman bizlerin yanında olan Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul’a ve emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Onların bu destekleri olmasa bir çok sorunumuzu bu kadar kolay çözemezdik” dedi.