YATIRIMCILARDAN SEMİNERE YOĞUN İLGİ
YATIRIMCILARDAN SEMİNERE YOĞUN İLGİ

Salihli Ticaret Borsamız,  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) hibe destekleri konusunda üyelerini bilgilendirdi.

Salihli Ticaret Borsası ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) işbirliği ile Salihli Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Yazgan, Armağan Karaman, Meclis Üyesi Hidayet Aksoy, TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü yetkilileri ve yatırımcılar katıldı.

Toplantıda TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü uzmanlarımızdan Merve Elif MAMİKOĞLU IPARD II programı hakkında bilgiler verdi. Konuyla ilgili yöneltilen soruları Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Barış KARAKAYA tarafından cevaplandırıldı. Verimli geçen ve potansiyel faydalanıcılarla birebir görüşme şansı da yakalanan toplantıda, İlçemizde yapılacak yatırımlara verilen desteğin önemine değinildi ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, yatırım yapacaklar için bu programın büyük bir fırsat olduğunu, projelerin %60’ına kadar destek verildiğini belirtti. Kırsal ekonomik alt yapı konularında desteklemelerin söz konusu olduğunu vurgulayan Aksoy, “Tarıma dayalı ekonominin rekabet gücünün yükseltilmesi, gelir ve istihdam imkânlarının artırılması ve çeşitlendirilmesi için çok faydalı bir eğitim oldu. Yoğun katılımın olması ise çok daha güzel. Seminere katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının son bölümünde ise TKDK Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Barış KARAKAYA katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.