KOBİ POLİTİKALARI KURULU ANKARA'DA İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
KOBİ POLİTİKALARI KURULU ANKARA'DA İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY’un Başkanlığında KOBİ Politikaları Kurulu TOBB İkiz Kuleler’de ikinci toplantısını gerçekleştirdi.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki komisyon ve kurullar, Oda/Borsa üyelerinin karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini tespit etmek üzere toplandılar.

Kurul toplantısı hakkında bilgiler veren KOBİ Politikaları Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY; “Toplantıda, Kurul üyeleri kendi bölgelerinde üyelerinin karşılaştığı sorunlara ilişkin çözüm önerilerini sıraladı. TOBB tarafından dağıtılan “sorunlar/ çözümler” başlıklı formları doldurarak, durum tespiti yaptık. Toplantımızın sonucunda oluşturulan raporlar, TOBB Konsey toplantılarında ilgili Bakanlara takdim edilmek üzere teslim edilecek.” Dedi.  Başkan Aksoy, TOBB bünyesinde büyük önem taşıyan Kobi Politikalar Kurulu ile Kobilerimizin sorunlarını çözmek için mücadele ettiklerini ve bölgemizin sorunlarını üyelerimizle istişare ederek gerekli bakanlıklara iletileceğini vurguladı.

 Toplantıya Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz, Bayındır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İNANIR, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan TORUN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet YILMAZ, Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ASLAN, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin MAKASCI katıldı.