SALİHLİ KAYMAKAMLIĞI İLE SALİHLİ ÜNİVERSİTE YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ TOPLANTISI
SALİHLİ KAYMAKAMLIĞI İLE SALİHLİ ÜNİVERSİTE YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ TOPLANTISI

Salihli Kaymakamlığı ile Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin düzenlediği toplantıda, Salihli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Salihli Ticaret Borsası ve Salihli Güven Turizm Otobüs firması yetkililerine ilçeye açılacak fakültenin binasına verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi.
Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, AK Parti İlçe Başkanı, Salihli Ticaret Borsası ve Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Salihli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Salihli Güven Turizm Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Baldan ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Salihli'de fakültenin yapılması için kurum ve kuruluşların mutlaka büyük katkısı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bugünkü toplantıda Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin yaptığı çalışmalar kapsamında fakülte binasının yapımı için destek veren kurum ve kuruluşların öncüsü olarak Salihli Güven Turizm Otobüs İşletmesi 50 bin TL, Ticaret Borsası 20 bin TL, Salihli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 60 bin TL vermeyi taahhüt ettiler. Ticaret Borsası taahhüt ettiği parayı verdi. Salihli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ise taahhüt ettiği paranın 30 bin TL'sini nakit olarak verdi. Bugün sembolik bir tören yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek katkıda bulunan bütün kurum, kuruluş ve kişileri davet edeceğiz.