KOBİ POLİTİKALARI KURULU YETİŞ AKSOY BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 74. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki KOBİ Politikaları Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş AKSOY ‘ın başkanlığında yapılan toplantıya; Kurul Sözcüsü Bayındır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanır, Kurul Raportörü Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ile kurul üyeleri katıldı.

Başkanımız Aksoy; KOBİ Politikaları Kurulu’nun KOBİ'lere destek sağlamak ve yatırımlarını güçlendirmek amacıyla oluşturulduğu ve buna bağlı olarak hareket edildiğine değindi. Ayrıca toplantıda "Dünya Kobi Forumu hakkında genel değerlendirmelerde bulunulduğunu, TOBB Kobi Danışmanlığı ve Belgelendirme konusu görüşüldüğünü ifade etti.