SALİHLİ TİCARET BORSAMIZ, OVA KÜME EVLERİ İ.Ö. OKULU İLE KARDEŞ OLDU
SALİHLİ TİCARET BORSAMIZ, OVA KÜME EVLERİ İ.Ö. OKULU İLE KARDEŞ OLDU

Manisa Valiliği tarafından eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla başlatılan Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi kapsamında Salihli Ticaret Borsamız ile Ova Küme Evleri İlköğretim Okulu arasında protokol imzalandı.

Ova Küme Evleri İlköğretim Okulunda düzenlenen protokol törenine, Ticaret Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Başkanyardımcımız Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu üyemiz Adnan Devecier, Genel Sekreterimiz Turan Yalçın ve Okul Müdürü Rıdvan Toprak da katıldı. Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Hüsnü Tuğrul yaptığı açıklamada, okul ve kurum arası
birlikteliği sağlamak, kurum tarafından imkanlar ölçüsünde kardeş okulun maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Kardeş okulları ile sürekli diyalog içinde olacaklarını belirten başkanımız şöyle konuştu: "Biz, Salihli Ticaret Borsası olarak her zaman Eğitim ve Öğretimi ön planda tutuyoruz. Bu proje imza altına alınmadan öncede biz bu sorumluluğu zaten yerine getiriyorduk. Bu proje sayesinde yaptığımız doğru bir iş tescillenmiş oldu."
Okul Müdürü Rıdvan Toprak ise, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyelerine teşekkür etti.