BORSAMIZDAN SALİHLİ MADENİ SANATKARLAR ODASI BAŞKANI YÜKSEL HİSAR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BORSAMIZDAN SALİHLİ MADENİ SANATKARLAR ODASI BAŞKANI YÜKSEL HİSAR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Devecier, Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Deniz  ve Genel Sekreter Turan Yalçın  Salihli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel HİSAR ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Salihli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel HİSAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Borsamızı hizmet binasında karşıladılar. 

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY, Yüksel Hisar ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, vizyonu ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş AKSOY, ‘Kurumlar arası her görevde ve yapılacak tüm faaliyetlerde beraber hareket edeceklerini’ söyledi. Ziyarette, şehrimizin yapısal sorunları ve çözümleri dile getirilirken, şehrimiz için faydalı olabilecek projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Salihli Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel HİSAR, Borsa Başkanı Yetiş AKSOY ve Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.