BORSAMIZ AKHİSAR TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.
BORSAMIZ AKHİSAR TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.

Borsamız Meclis Başkanı İlter YÜKSEL, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yetiş AKSOY, Yönetim Kurulu Üyesi Yamaç KUZUCUK, Meclis Başkan Yardımcısı Yaşar Rüstem SAMANCI, Meclis Üyesi Mustafa YAZGAN ve Genel Sekreter Turan YALÇIN'dan oluşan Borsamız Heyeti Akhisar Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Akhisar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Emin DEMİRCİ, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis üyelerinin hazır bulunduğu iyarette; Akhisar’daki zeytin ve zeytinyağı üretim kapasiteleri, iç piyasa ve ihracatta tüketim miktarları, zeytin ve zeytinyağı işleme teknikleri ve zeytin yağının kullanım alanları hakkında bilgiler alındı.

Yönetim Kurulu Başkanımız  Hüsnü TUĞRUL, İlçemizde zeytin ekim alanlarının çok olduğunu önümüzdeki iki yıl içinde ağaçların verime geçecegini ve Salihli'nin zeytin konusunda büyük bir pazar oluşturacağını belirterek, Salihli'de kaliteli ve pazara yönelik zeytin üretilmesi, üretilen zeytinin işlenmesi, pazarlanması için Akhisar Ticaret Borsası ve tüccarlarından destek istediğini belirtti. Bu konu hakkında İlçemiz üreticilerinin ve tüccarlarının bilgilendirilmesi için Borsamızda tekrar bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüsnü Tuğrul Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci’ye günün anısına bir plaket verdi. Plaketten sonra Akhisar Ticaret Borsası lokalinde akşam yemeğine geçildi.