BORSAMIZA TMO VE TARİŞ YETKİLİLERİNDEN ZİYARET
BORSAMIZA TMO VE TARİŞ YETKİLİLERİNDEN ZİYARET

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO)’nun Genel Müdürü Sn. İsmail KEMALOĞLU ve ekibi, Tariş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, Tariş Genel Müdür’ü Yurtcan Biryol ve ekibi Salihli Ticaret Borsasına ziyaret gerçekleştirdi.

Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Salihli Tariş Müdürü Halil Çöygün ve Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, TMO ve Tariş gibi iki önemli kurum yetkililerini Borsa Hizmet binasında karşıladılar.

TMO’nun Genel Müdürü Sn. İsmail KEMALOĞLU, rekolte ve taban fiyat açıklaması sonrasında bölgemizde yapılacak çalışmalarda Tariş ve Ticaret Borsaları ile birlikte çalışma içinde olacaklarını ifade etti. Üreticimizin ürünlerini yetiştirirken vermiş oldukları mücadele ve emeğin karşılığını almak için mücadele edeceklerini vurguladı.

Başkanlara gereken desteği vermeye her zaman hazır olduklarını vurgulayan Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy; “Üreticilerimiz ve ticaret kesimi olan bizler sektörün paydaşları olarak, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek hem kendimizi hem de sektörümüzü korumak zorundayız. 2017 ve 2018 çekirdeksiz kuru üzüm sezonunda bölgemizde de alım yapacak olan TMO yetkililerine borsa olarak kapımız her zaman açıktır. Ayrıca üreticilerimizin ürünlerini satarken mağduriyet yaşamamaları için borsa olarak gereken desteği vermeye de hazırız. Her konuda bizlere danışabilirler.” dedi