İLÇEMİZE SGK MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN NURETTİN BAŞOĞLU'NDAN BORSAMIZA ZİYARET
İLÇEMİZE SGK MÜDÜRÜ OLARAK ATANAN NURETTİN BAŞOĞLU'NDAN BORSAMIZA ZİYARET

Salihli Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü olarak atanan Nurettin Başoğlu görevine başladı. Salihli Ticaret Borsamıza tanışma ziyaretinde bulunan Nurettin Başoğlu’nu Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Devecier, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Deniz ve Genel Sekreter Turan Yalçın borsa hizmet binasında karşıladılar.

Başoğlu;  “Vatandaşlarımıza hizmet etmeye bir ekip olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kurumumuz çalışmalarını arttırarak sürdürmektedir. Elimizden geldiğince hizmetlerimizi ekiplerimiz ile birlikte daha ilerilere götürmeye çalışacağız.” dedi.

Nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsa Başkanımız Aksoy Ticaret Borsasının neleri kapsadığı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sosyal Güvenlik Kurumunun vatandaşın yaşam kalitesini düzenleyen bir kurum olması dolayısıyla çok büyük önem arz ettiğini ve bu sebeple son zamanlardaki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti. SGK Şube Müdürlüğüne atanan Nurettin Başoğlu’na teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.