KULA HEYETİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Deniz Borsa hizmet binasında Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula İlçe Tarım Müdürü Bilgin Sarısu, AKP Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Palabıyık ve Kula Ziraat odası Başkanı Nuri Topal’ı karşıladı.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, çekirdeksiz kuru üzümünün dünya pazarında aranan bir ürün olmasını ve çiftçimizin ürünlerini daha yüksek fiyattan satmasını sağlamak için mücadele ettiklerini ifade etti. Başkan Aksoy, ilçelerimizin ve ülkemizin hak ettiği yeri bulması ve marka değerlerinin çıkış noktası olan bir merkez haline gelmesi için birlikte azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy kula heyetine ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.