"KARDEŞ OKUL YERLİ TOHUM VE FİDE TAKASI" PROJESİ KAPSAMINDA BAŞKAN AKSOY, KIBRISLI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

"Kardeş Okul Yerli Tohum ve Fide Takası" projesi kapsamında Manisa’nın Salihli ilçesine gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne Karşıyaka Merkez İlkokulu öğrencileri Salihli Ticaret Borsamızı ziyaret ettiler.

Salihli’nin Beşeylül İlkokulu ile kardeş okul olan Karşıyaka Merkez İlkokulu öğrencileri, Karşıyaka Merkez İlkokulu Okul Müdürü Yıldız Kul, Beş Eylül İlkokulu Okul Müdürü Ahmet Sarp ve öğretmenleri, GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve yönetim kurulu üyelerini Borsa Başkanı Yetiş Aksoy Borsa hizmet binasında karşıladı. Ziyarette Okul Müdürü Yıldız Kul, Kıbrıs’tan kucak dolusu sevgiler getirdiklerini söyleyerek, Başkan Aksoy’a kendilerini borsa hizmet binasında ağırladıkları için teşekkür ettiler.

Yerel tohumların korunmasının ve çoğaltılmasının ülkemiz tarımında önemli olduğunu vurgulayarak Başkan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KKTC Girne Karşıyaka Merkez İlkokulu ve Beş Eylül İlkokulu öğrencilerine eğitim hayatlarında başarılar diledi. Okul müdürleri Yıldız Kul, Ahmet Sarp, öğretmenleri, GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.