BORSAMIZDAN CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ HASAN UĞURLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BORSAMIZDAN CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ HASAN UĞURLU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Devecier, Mevlüt Özer, M. Emin Deniz ve Genel Sekreter Turan Yalçın Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerin iyi iletişimi güçlendirdiğini, iletişimin kurumlarımızın hizmet kalitesine daima artı bir değer katacağını vurgulayan Salihli Ticaret Borsası Başkanı Aksoy; “Yeni görev yeriniz hayırlı olsun, Salihlimize hoş geldiniz” dedi. Salihli Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında bazı bilgiler veren Başkan Aksoy; “Salihli Ticaret Borsası olarak kapımız sizlere her zaman açık. Salihli için elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz. Salihli’nin daha iyi bir konuma gelmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Kurumumuz adına tekrar yeni görev yerinizde başarılar dileriz.’’ dedi.

Bayburt Başsavcılığından Salihli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Hasan Uğurlu, Salihli’nin çok güzel bir ilçe olduğunu, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişim içinde olduğunu dile getirdi. İlçemizin daha iyi konuma gelmesi için hep birlikte çalışmamız gerektiği belirtti. Uğurlu; “Bizler burada vatandaşlarımıza hizmet için varız, vatandaşlarımız ne kadar huzurlu ve güvenli ortamda olurlarsa bizlerde o kadar rahat ve mutlu oluyoruz.” dedi. Adalet hizmetini daha erişilebilir ve daha somut bir şekilde sunabilmek için çalışma yapacaklarını söyleyen Uğurlu, çözüm üretmek için buradayız, dedi. Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ederek Salihli Ticaret Borsasına tekrar teşekkür etti.