AK PARTİ TEŞKİLATI BORSAMIZI ZİYARET ETTİ
AK PARTİ TEŞKİLATI BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve Ak Parti teşkilatı üyeleri Salihli Ticaret Borsasını ziyaret etti. Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Borsa üyeleri hizmet binasında bir araya geldi. AK Parti heyeti 16 Nisan’da yapılacak Referandum öncesi ülkemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdiler.

Ziyarette konuşan Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, ‘16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde kıymetli borsa başkanımız ve yöneticileri ile birlikte istişare edelim istedik. Halk oylaması için sahalara indik. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda adım attığımız her noktada yapılacak madde değişikliklerinin içeriğini anlatmaya çalışıyoruz. Yeni sistem değişikliği ile ülkemizde hem coğrafyamızda, hem dünya üzerinde çok istikrarlı, güvenli ve demokratik bir ülke olacaktır diye düşünüyorum. Bu konuda Salihli Ticaret Borsası Başkanımıza, yönetimine ve üyelerine bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

Anayasa değişikliği için öngörülen referandum kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç; “16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile alakalı, hem bir ziyaret, hem de bu süreçle alakalı sormak istedikleri ve önerileri varsa bunları da açıkçası dinlemek için ziyaret etmek istedik. Ben başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu önümüzdeki süreçte, sanayicimizi, işadamlarımızı, esnafımızı ilgilendiren bir süreci hep beraber güzel bir şekilde yaşarız. Bu süreçte kapı kapı dolaşarak 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmak için uğraşmaktayız. Ülkemiz, milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyor, tekrar kıymetli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’ dedi.

AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve il yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Salihli Ticaret Borsamız Başkanı Yetiş Aksoy teşkilata çalışmalarında başarılar diledi.