BORSAMIZDAN GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİ
BORSAMIZDAN GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİ
Salihli Ticaret Borsamız tarafından organize edilen etkinlikle yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtıldı. Salihli Demokrasi Meydanı'nda ve Borsa hizmet binası önünde kurulan stantlarda dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
   Ticaret Borsamızın Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure günü etkinliğine ise başta Manisa Vali Yardımcısı ve Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir, Salihli SGK Müdürü  Aynur Ölgün,  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy,  yönetim kurulu üyeleri, borsa üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
    Geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğimizde amacımızın toplumsal birlikteliğin ve toplumsal barışın devamına katkı sağlamak olduğunu ifade eden  Borsa Başkanımız Aksoy; "Barışın, kardeşliğin ve kucaklaşmanın günü olan Aşure günü tüm insanlığa ve Müslümanlara hayırlı olsun. Bu vesileyle yüzyıllardır süregelen geleneğin ve Muharrem ayının Salihlimiz de her zamankinden daha çok birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.