BORSAMIZ ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
BORSAMIZ ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Genel Sekreteri Turan Yalçın, Dombaylı Mahallesinde zeytin ve zeytinyağı işletme tesisiyle faaliyete geçen Borsamızın yeni üyesi Saha Jeofizik Sondaj Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Tarım Ürünleri Şirketi’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

     Salihli‘de zeytin potansiyelinin her geçen gün arttığına değinen Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy; "Son yıllarda ilçemizde zeytin ağacı dikimi oldukça arttı. Bölgemizde ekonomik sosyal ve kültürel hayatında etkili bir konuma geldi. Sofralık zeytin üretiminde Dünya'da ilk 3 ülke içindeyiz. Bilinçli ve kaliteli üretim sistemi ile verimi daha da arttırabiliriz. Bu üretim dalından gereği gibi istifade edilebilmesi ve sektörün daha da ileriye gitmesi bakımından sadece üretim artışına değil, pazarlama olanaklarına da odaklanılmalıdır. Yeni açılan işletmelerimizle bölgemizin bu alanda gittikçe güçlenerek faaliyet göstermeleri bölgemize her açıdan olumlu katkı sağlayacaktır. Salihli Ticaret Borsamız üyesi Saha jeofizik işletmesi sahibi Hikmet Bacak’a tarıma yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür eder. Başarılar dileriz.’’ dedi.

Bölgemizde yetiştirilen ürünlerin diğer bölgelere göre daha kaliteli ve lezzetli olduğunu ifade eden İşletme sahibi Hikmet Bacak; “bölgemizde yetişen organik sertifikalı ürünlerimizi tüketicilerimize sunmaktayız. Umarım yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında Salihli zeytinini hak ettiği yere taşırız.” dedi.