FAKÜLTE İÇİN 72 BİN TL TOPLANDI

Salihli Ticaret Borsası, Gema Vakfı ve CBÜ Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile düzenlenen Salihli için Arama toplantısı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda gerçekleştirildi.
Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda düzenlenen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Talat Zurnacı, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul, CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nurettin Gülmez, GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu katıldı.

Toplantının ana amacı ise Salihli’ye fakülte ve yurt sorununu çözmek için sandık oluşturuldu.

Toplantının açılış konuşmasını CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nurettin Gülmez yaptı. Gülmez, “Salihli’ye İletişim ve Sosyal Bilimler Fakultesi’nden birini veya her ikisinide kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde Altyapı çalışması için maddi anlamda bir toplantı düzenledik ” dedi.
Daha sonra kurulan sandığa Salihli Ticaret ve Sanayi Odası 50 bin TL, Ticaret Borsası 20 bin TL ve Gema Vakfı ise 2 bin TL yardımda bulundu.