BORSAMIZ YETKİLİLERİ CELEP VE KASAP ÜYELERİNİN TALEPLERİNİ MEZBAHA YETKİLİLERİNE İLETTİ
BORSAMIZ YETKİLİLERİ CELEP VE KASAP ÜYELERİNİN TALEPLERİNİ MEZBAHA YETKİLİLERİNE İLETTİ

  Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş AKSOY ile Yönetim Kurulu Üyemiz Eşref ARI, 26.02.2024 Pazartesi günü Borsamıza kayıtlı celep ve kasap üyelerimiz ile yapılan sektör istişare toplantısında tespit edilen sorun ve önerilerin görüşülmesi amacıyla Salihli Mezbahası İşletmeciliğini yapan Kemal AYDIN, Tuncay PARYAZ ve Uğur PARYAZ ile bir araya geldi.  

 
Borsa Başkanı Yetiş AKSOY, biz her yıl düzenli olarak Borsamıza kayıtlı üyelerimiz ile sektör toplantıları yapmaktayız. Burada ki amacımız üyelerimizin gerek Borsamızda ki, gerek ise sektörlerindeki sorunları, talep ve önerileri tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bularak onlara ve ilçemiz halkına daha iyi hizmet etmek. 
Bu amaç ile 26.02.2024 Pazartesi günü Borsamıza kayıtlı celep ve kasap üyelerimiz ile yapmış olduğumuz toplantıda üyelerimizden gelen talep ve önerileri Salihli Mezbahası İşletmeciliğini yapan Kemal AYDIN, Tuncay PARYAZ ve Uğur PARYAZ’a iletmek için kendileri ile bir araya geldik. 
Mezbaha yetkilileride amaçlarının Salihli Halkına hijyenik şartlarda kaliteli hizmet vermek için ellerinden geleni yaptığını belirtti. Yapılan öneri ve talepler için Borsa Başkanı Yetiş AKSOY’a teşekkür etti.