HUZURLU YAŞAM DERNEĞİNE YENİ YÖNETİM
HUZURLU YAŞAM DERNEĞİNE YENİ YÖNETİM

Salihli Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği yaptığı kongre ile yeni yönetimini belirledi. Yeni yönetime iki yeni isim Lokantacılar Odası başkanı İhsan Güleryüz ve Cem Kuyumculuk sahibi Cem Yalvaç derneğe yeni üye olarak katılırken Hüsnü Tuğrul yeni başkan seçildi. Derneğin ilk kurucularından olan ve 3 dönem başkanlık görevlerinde bulunan Diş hekimi Haluk Demirçivi ise gençlerin önünü açmak için dernekten ayrıldığını açıkladı.


Haluk Demirçivi’ye bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürü Erkan Taş ve yeni dernek başkanı Hüsnü Tuğrul plaket verdiler.
Salihli Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Buna göre başkanlığa Hüsnü Tuğrul, başkan yardımcılıklarına İbrahim İlhan, Zeki Kahraman, Muhasipliğe Özcan Sezgin, yönetim kurulu üyeliklerine Refik Gökmener, Saim Türetken, Cemal Çelik, Cem Yalvaç, İhsan Güleryüz, Nurettin Zar, Ahmet Özbaş seçildiler.
Salihli Belediyesi Bizim Ev Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Eski başkan Refik Gökmener’den görevi devralan yeni başkan Hüsnü Tuğrul “ Geçmişte yapılan güzel çalışmaları devam ettirerek bayrağı daha da ileri taşımak için yeni yönetimle birlikte çalışacağız. Değerli Emniyet müdürümüz ve personeliyle özverili çalışmalarıyla yeni projeleri hayata geçireceğiz kanısındayım” dedi.


Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş ise “Derneğin çalışmalarıyla Salihli’de polis ve vatandaş daima elele olmaya devam edecektir.Dernekle birlikte Salihli huzuru için çalışmalarımız sürdüreceğiz” diye konuştu.
Toplantıda ayrıca dernek üyelik aidatları, yeni araç parkı satın alımı ile ilgili karar verilmesi, Emniyete 8 araç 2 motorsiklet alımı, 10 Nisan polis haftasında yapılması planlanan etkinlikler konu olarak tartışıldı. MERKEZ